En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf alanına göre, rengine bakarak evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması bayağıdaki gibidir

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başlangıcında yangın, ilk sırada makam kırmızıır. Acil çıkış kapısı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğe ilişkilı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belli standartlara nazaran evgin çıkış kapısı inşaatı esnasında da muteber ve birinci sınıf gereç ile üretim yaratıcı firmaya yönelmeniz gerekir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların evgin durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Bunun sinein bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür bapların en kocaman yararı kötü sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bu baplar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olmak üzere dü gruba ayrılır.

Ivedili çıkış kapıları her çağ karınin muhakkak hariçarı haklı açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanlar binanın dışından derunine değil dâhilinden Yangın Çıkış Kapısı dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek kolaylık bir şekilde gerelti olmaksızın dışarı açılmasını sağlamlamaktır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız havza kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan şahsi özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan yararlı bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) zemin amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların vesair katlara geçişini dikilmek veya mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page